پیکور بادی

شروع قیمت از : 5,000,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    درعملیات تخریب سازه ها و ساختمان های بتنی از ابزارهای متنوعی استفاده می شود. پیشرفت علم پنوماتیکی باعث شده تا زیر گروه جدیدی برای این ابزارها بوجود آید. پیکورها نوعی از این ابزارها می باشند که بر اساس نیروی مصرفی دسته بندی می شوند. پیکور بادی یکی از این دسته ها می باشد که بر اساس انرژی پنوماتیکی کار میکند. این زیر گروه از پیکورها بهانه ای شد تا وب سایت روتوپارس به بررسی پیکور بادی کوچک ، پیکور بادی بزرگ و انواع پیکور بادی بپردازد.

    پیکور بادی چیست؟

    امروزه از ابزارهای متنوعی برای تخریب بتن، آسفالت، صخره و سنگ استفاده می شود و بر اساس حجم کاری که انجام می دهند به سه دسته کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم می شوند. به نوع کوچک آن دریل بتن و به نوع متوسط آن چکش تخریب و به نوع بزرگ آن پیکور گفته می شود. اما باید به این نکته توجه کرد که بسیاری در صنعت به تمامی این ابزارها، پیکور می گویند.

    پیکورها یا همان چشک بادی کمپرسور با توجه به عواملی همچون توان-قدرت، کاربرد، اندازه و نیروی مصرفی طبقه بندی می شوند. اما برای انتخاب پیکور متناسب با پروژه، مؤلفه‌هایی نظیر نیروی مصرفی، توان و اندازه پیکور را باید در نظر گرفت.

    خرید پیکور بادی

    معرفی انواع پیکور بادی کمپرسور

    چکش های بادی کمپرسور دارای مدل‌های مختلفی می‌باشد که در ادامه مطلب به معرفی آن‌ها به طور کامل پرداخته ایم:

    پیکور بادی بزرگ

    به پیکورهای بادی 32 کیلوگرمی، پیکور بادی بزرگ می گویند. این پیکورها بزرگ، سنگین وزن و دو دسته ای هستند و برای تخریب سطح زمین و یا مکان های هم سطح کاربرد دارند.

    پیکور بادی بزرگ

    پیکور بادی کوچک چیست؟

    به پیکورهای بادی 5 کیلویی و 7 کیلویی ، پیکور بادی کوچک می گویند. این پیکورها تک دسته هستند.

    چکش بادی کوچک

    انواع چکش بادی از نظر کارکرد

    همان طور که گفتیم نوعی از دسته بندی پیکورها، مربوط به منبع تغذیه آن ها می باشد. این منبع تغذیه می تواند به صورت بنزینی، برقی، هیدرولیکی و پنوماتیکی (بادی) باشد. در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم.

    پیکور برقی

    همان طور که از نامشان مشخص است نوع انرژی مورد مصرفی این پیکورها، برق می باشد. از پیکورهای برقی برای تخریب انواع بتن مسلح، بتن غیر مسلح، تخریب آجر، ملات، سنگ و کاشی استفاده می شود و در وزن های 6 تا 32 کیلوگرمی تولید می شوند.

    پیکور هیدرولیکی

    اندازه این نوع پیکورها بزرگ است به طوریکه اکثر آن ها بر بیل های مکانیکی و باکت ها سوار می شوند و بهترین و مقرون به صرفه ترین روش تخریب، برای تخریب بتن و سنگ می باشند. از پیکورهای هیدرولیکی برای ایجاد تونل، تخریب کلی ساختمان و تخریب سنگ در معادن و راهسازی استفاده می شود.

    نحوه کارکرد پیکور هیدرولیکی به این صورت می باشد که پیستون به واسطه فشار روغن موجود در پشت خود، به صورت دارکوبی شکل به هدف مورد نظر ضربه وارد می کند و با ضربات متوالی خود اجسام را خرد می کند. همچنین با توجه به سختی اجسام، می توان میزان شدت و سرعت ضربه را تغییر داد.

    نحوه کار پیکور بادی کمپرسور چگونه است؟

    انرژی مورد نیاز برای ایجاد ضربه و تخریب در پیکورهای بادی، توسط کمپرسور تامین می شود و با نام های چکش بادی ، چکش پنوماتیکی ، پیکور بادی دستی و پیکور بادی کمپرسور نیز شناخته می شوند. این نوع پیکورها بیشتر در جاهایی که برق در دسترس نباشد یا وجود برق خطراتی را به همراه داشته باشد، استفاده می شود.

    پیستون پیکور بادی برای به حرکت در آمدن به فشار هوای 7 بار نیاز دارد و این فشار توسط کمپرسورهای دیزلی و بنزینی تامین می شود چکش های بادی در وزن های مختلف از 2 تا 42 کیلوگرم تولید می شوند. و به علت سبکی این نوع پیکورها می توان از نیروی انسانی برای کار با آن ها استفاده کرد.

    در قسمت های قبل با انواع پیکورها آشنا شدیم در ادامه می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم. چرا با وجود پیکورهای برقی و پنوماتیکی از پیکورهای بادی با توجه به نیاز آن به کمپرسور، استفاده می شود؟ مگر پیکورهای بادی چه ویژگی هایی دارند؟ چه تفاوت هایی میان پیکور بادی با پیکور برقی وجود دارد؟ مزایای پیکور بادی نسبت به دیگر پیکورها چیست؟ برای پاسخ به این سوالات با ما در ادامه مطالب همراه باشید.

    تقسیم بندی های متفاوتی با توجه به ویژگی های چکش بادی وجود دارد، که در این قسمت به مواردی از این تقسیم بندی ها اشاره خواهیم کرد.

    نحوه کار پیکور بادی

    تقسیم بندی چکش بادی بر اساس وزن

    تقسیم بندی پیکورهای بادی بر اساس وزن به شرح زیر است:

    1. چکش بادی 7 کیلویی
    2. پیکور 9 کیلویی
    3. چکش بادی 10 کیلویی
    4. چکش بادی 32 کیلویی
    5. پیکور بادی 40 کیلویی

    همان طور که می دانیم هر چقد چکش بادی سنگین تر باشد قدرت تخریب بیشتری هم دارد، بنابراین هر پیکور با توجه به وزن خود، کاربرد مخصوص به خود را دارد.

    تقسیم بندی چکش بادی از لحاظ ظاهری

    پیکور بادی از لحاظ ظاهری به سه دسته زیر تقسیم می شود.

    پیکور بادی دسته عصایی

    این نوع پیکورها کم وزن هستند و وزن آن ها بین 900 گرم تا 2 کیلوگرم است به همین علت از این پیکورها برای تخریب های کوچکتر استفاده می شود.

    پیکور بادی تک دسته

    ین نوع پیکورها معمولا برای عملیات سبک مورد استفاده قرار می گیرند و قابلیت تخریب سطوح هایی مانند دیوار و سطوح افقی را دارند و وزن آن ها معمولا پایین تر از 15 کیلوگرم است. اپراتور با گرفتن دسته و بدنه سیلندر مانند هفت تیر عمل کرده و تخریب را انجام می دهد.

    پیکور بادی دو دسته

    این نوع پیکورها معمولا برای عملیات نیمه سنگین و سنگین مورد استفاده قرار می گیرند و قابلیت تخریب آسفالت و بتن را دارند و وزن آن ها بالای 15 کیلوگرم است. این نوع پیکور به علت داشتن دو دسته، این قابلیت را به اپراتور می دهد تا بتواند تعادل خود را حفظ کرده و تخریب را بهتر انجام دهد.

    تقسیم بندی چکش بادی بر اساس عملکرد

    نوع دیگر تقسیم بندی پیکورهای بادی بر اساس نحوه عملکردشان است، که به دو دسته پیکور بادی ضربه ای و چکش بادی گردون تقفسیم می شوند:

    پیکور بادی ضربه ای

    پیکور بادی ضربه‌ای (Impact Air Breaker) یک نوع ابزار تخریب است که از انرژی حاصل از هوا فشرده برای ایجاد ضربات متوالی جهت تخریب مواد مانند بتن، سنگ و صخره استفاده می‌کند. این نوع پیکورها دارای مکانیزمی هستند که با استفاده از هوای فشرده، یک ضربه قوی به سمت نقطه مورد نظر ارسال می‌کند.

    معرفی چکش بادی گردون

    چکش بادی گردان (Rotary Air Hammer) یک نوع ابزار تخریب است که از انرژی حاصل از هوا فشرده برای ایجاد حرکت چرخشی جهت تخریب و حفر مواد مختلف استفاده می‌کند. این نوع پیکورها دارای مکانیزمی هستند که با تزریق هوا فشرده به داخل ابزار، یک چرخش گردان را ایجاد می‌کند تا به مواد تحت تخریب فشار و حرکت دهد.

    باید توجه داشته باشید که این نوع پیکورها برای کارهای حفری در معادن، تونل‌ها، و پروژه‌های ساخت و ساز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    چکش بادی گردون

    تقسیم بندی چکش بادی بر اساس برند

    می توانیم پیکورهای بادی را بر اساس شرکت های سازنده آن تقسیم کنیم. از جمله این شرکت ها می توان به چکش بادی اینگرسولند، چکش بادی اطلس، چکش بادی دماگ، چکش بادی بهلر، چکش بادی توسن، چکش بادی انکور، چکش بادی dca و چکش بادی هلمن اشاره کرد.

    برند
    نام برند پیکور
    توضیحات
    نمایندگی اطلس کوپکو
    پیکور بادی اطلس کوپکو (Atlas Copco)
    اطلس کوپکو یکی از معروف‌ترین تولیدکنندگان ابزارهای تخریب و فشار هوا در صنعت است. ابزارهای این برند معمولاً دارای کیفیت بالا و قابلیت‌های تخریب بالایی هستند.
    لوگو برند داماگ
    پیکور بادی دماگ (Demag)
    برند دماگ یکی از معروف‌ترین و تاریخ‌دارترین برندهای تخریب و جرثقیل‌های صنعتی است. ابزارهای دماگ برای تخریب سازه‌های سنگین و پروژه‌های صنعتی بسیار مناسب هستند.
    برند اینگرسولرند ingersoll rand
    پیکور بادی اینگرسولرند (Ingersoll Rand)
    برند اینگرسول رند یکی از پیشروان در تولید ابزارهای هوا فشرده است. این برند تخصص خاص خود را در زمینه تولید ابزارهای تخریب دارد و محصولات آن برای کارهای سنگین بسیار مناسب می‌باشند.
    برند توسن Tosan
    پیکور بادی توسن (Tosan)
    برند توسن یکی از تولیدکنندگان معتبر ابزارهای تخریب در بازار ایران است. ابزارهای توسن معمولاً با کیفیت خوبی تولید می‌شوند و برای پروژه‌های متوسط و سنگین مناسب هستند.
    برند DCA
    پیکور بادی DCA
    برند DCA یکی از تولیدکنندگان بین‌المللی ابزارهای تخریب و ابزارهای صنعتی است. محصولات DCA در دسته‌های مختلف از تخریب از جمله پیکورها تا چکش‌ها و ابزارهای دستی دیگر عرضه می‌شوند.
    لوگو برند بهلر
    پیکور بادی بهلر (Böhler)
    برند بهلر یکی از تولیدکنندگان مشهور ابزارهای تخریب و حفاری است. ابزارهای بهلر برای تخریب سنگ و ساخت و ساز در شرایط مختلف کاربرد دارند و دارای کیفیت بسیار خوبی هستند.
    برند ایرانی هیلتی
    پیکور بادی هیلتی (Hilti)
    برند هیلتی یکی از معروف‌ترین تولیدکنندگان ابزارهای ساخت و ساز است. ابزارهای هیلتی دارای تکنولوژی مدرن و کارایی بالا می‌باشند و در صنعت ساخت و ساز بسیار مورد توجه هستند.

    قیمت چکش بادی کمپرسور چقدر است؟

    به طور کلی قیمت چکش های بادی به عوامل متعددی بستگی دارد که هر کدام از این عوامل می‌توانند به افزایش و یا کاهش قیمت این دستگاه کمک نمایند؛ معمولا چکش‌های بادی با توان بالاتر قیمت بیشتری دارند، توان بیشتر به این معناست که چکش بادی قادر به انجام کارهای سنگین‌تر است.

    عواملی همچون برند، کیفیت پیکور، قطعات جانبی بکار رفته در دستگاه، ویژگی‌ها  همچنین جنس دستگاه در این امر می‌تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. برای استعلام قیمت دقیق انواع پیکور بادی کمپرسور می‌توانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید و اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

    تفاوت چکش بادی با چکش برقی

    از مزایای چکش بادی نسبت به چکش برقی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

    1. – در یک قدرت یکسان، وزن چکش بادی بسیار سبک تر از چکش برقی است.
    2. – وزن سبک چکش های بادی در یک قدرت یکسان سبب شده تا کاربران خسنگی کمتری هنگام کار با آن داشته باشند. این ویژگی یکی از مهم ترین عامل در انتخاب چکش بادی است.
    3. – دیگر عامل مهم در انتخاب پیکور بادی نسبت به دیگر چکش ها، قیمت آن می باشد. زیرا قیمت چکش بادی کمپرسور نسبت به دیگر پیکورها، به صرفه و اقتصادی تر است. این اختلاف قیمت زمانی که دسترسی به کمپرسور وجود داشته باشد، افزایش قابل ملاحضه ای پیدا می کند.
    4. – تعداد قطعات متحرک چکش بادی نسبت به چکش برقی کمتر است، بنابراین استهلاک کمتری نیز دارد.
    5. – هزینه تعمیر و نگهداری چکش بادی نسبت به دیگر چکش ها، کمتر است.
    6. – به علت وجود سیم برق در پیکور برقی، ممکن است هنگام کار آسیب ببیند و خطر برق گرفتگی وجود داشته باشد یا ممکن است با محدودیت دسترسی به برق مواجه شویم اما در air hammer با خطر برق گرفتگی و محدودیت دسترسی به برق مواجه نیستیم.
    7. از معایب چکش بادی نسبت به چکش برقی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :
    8. – همان طور که گفتیم چکش های بادی به کمپرسور احتیاج دارند بنابراین خوده کمپرسور نیاز به سرویس دوره ای دارد.
    9. – درست است که خوده پیکور بادی به تعمیر و نگهداری کمتری احتیاج دارد اما در عوض کمپرسور به تعمیر و نگهداری نیاز دارد بنابراین باعث افزایش هزینه ها می شود.
    10. – کمپرسورهای بادی اغلب سنگین هستند بنابراین هنگام جا به جایی با مشکلاتی و محدودیت هایی مواجه می شویم.
    11. – همان طور که می دانیم کمپرسورها پر سر و صدا هستند به طوریکه بی صدا ترین آنها چیزی حدود 60 دسی بل صدا تولید می کند و طولانی مدت، بر روی سلامت کارکنان تاثیر می گذارد.
    12. – معمولا در پیکورهای بادی به علت سنگین بودن کمپرسور و وجود محدودیت های جا به جایی، از شیلنگ های بلند استفاده می شود و قیمت آن ها در صورت تهیه جنس مرغوب، افزایش قابل توجهی پیدا می کند.

    تفاوت چکش بادی با چکش برقی

    اجزای تشکیل دهنده چکش بادی

    در ادامه به معرفی اجزای تشکیل دهنده چکش بادی به طور کامل پرداخته ایم:

    • دسته نگهدارنده
    • پیستون
    • سیلندر
    • قلم گیر
    • پدال برای باز بسته کردن دریچه ورودی هوا به دستگاه

    نحوه کارکرد چکش بادی چگونه است؟

    چکش بادی توسط شلنگ یا لوله به کمپرسور متصل می شود و زمانی که پدال را فشار می دهیم هوای فشرده وارد سیلندر می شود و پیستون را به سمت جلو هول می دهد. پس از آن دریچه تخلیه هوا باز شده و هوای داخل سیلندر تخلیه می شود و به علت وجود خلاء پیش آمده، پیستون به جای خودش بر می گردد. این روند که به صورت حرکت رفت و برگشتی است، باعث ایجاد ضربه در چکش می شود.

    بیت مته یک نوار فلزی است که در پایین سیلندر قرار دارد. سرعت و نیروی پیستون توسط آن تنظیم می شود و نیروی آن مساوی و هم جهت با نیروی پیستون  قرار دارد اما جهت آن مخالف جهت حرکت پیستون است. در آخر بدانید که برای تخریب سطوح از قلم و برای ایجاد سوراخ های عمیق از مته باید استفاده کرد.

    نکات ایمنی هنگام کار با چکش بادی

    درست است که پیکورها، علی الخصوص نوع بادی آن توانسته بیشتر نیازهای ما را در عملیات تخریب رفع کند اما از طرفی با رعایت نکردن ایمنی هنگام کار، ممکن است خسارت های مالی و جانی جبران ناپذیری وارد شود به همین دلیل رعایت ایمنی اولین و اصلی ترین اصول در استفاده از چکش بادی می باشد. در ادامه با برخی از این نکات آشنا می شویم :

    1. – احتمال پرتاب قطعات خرد شده، حین کار با چکش بادی وجود دارد به همین دلیل اپراتور باید همیشه از لوازم ایمنی شامل کفش کار، لباس کار مناسب و عینک استفاده کند.
    2. – همان طور که اشاره کردیم صدای کمپرسور در کمترین و بی صدا ترین حالت ممکن 60 دسی بل می باشد، بنابراین در طولانی مدت به گوش آسیب وارد می کند. در نتیجه اپراتور باید از گوشی ایمنی استفاده کند.
    3. – بدن اپراتور در معرض نیروهای وارد شده، قرار دارد. پس بهتر است اپراتور دوره استراحت داشته باشد یا اپراتور دستگاه چند نفر شوند و به صورت شیفتی کار کنند.
    4. – پمپ هوای فشرده را باید در زمان تعویض قلم یا مته از چکش بادی جدا کرد.

    کاربرد های چکش بادی چیست؟

    پیشرفت تکنولوژی سبب شد تا تنوع زیادی در پیکورهای بادی به وجود آید. به طوریکه پیکور بادی کوچک و پیکور بادی بزرگ توانستند بسیاری از نیاز های کوچک و بزرگ ما را رفع کند. نمونه هایی از کاربرد چکش های بادی عبارتند از :

    • – استفاده در مصارف شهری برای کاربردهایی همچون راهسازی، خیابان سازی و..
    • – استفاده در کارهای عمرانی و ساختگی شهری برای کاربردهایی همچون تعمیرات مسیرهای آب و فاضلاب، خطوط زیر زمینی برق و مخابرات و…
    • – استفاده در معادن برای کاربردهایی همچون تخریب سنگ های بزرگ و تبدیل آن به سنگ های کوچک.
    • – خرد کردن صخره های بزرگ، تخریب سازه های بتنی و کندن صخره از کوه.
    • – استفاده در ابعاد کوچک برای کاربردهایی همچون تخریب دیوار منازل و سوراخ کاری.
    • –  باز کردن سیم پیچ، برداشتن گل جوشکاری از کاربردهای پیکور بادی کوچک است.

    کاربرد چکش بادی


    کمپرسور هوا اسکرو چیست و چگونه عمل می کند ؟


    نکات مهم هنگام خرید چکش بادی

    اگر قصد خرید چکش بادی کمپرسور را دارید بهتر است توجه داشته باشید که خرید این محصول نیاز به بررسی مواردی دارد که در ادامه این موارد را برای شما عزیزان شرح داده ایم:

    1. – همان طور که در بخش ایمنی ذکر کردیم، اپراتور دستگاه باید قدرت بدنی مناسب داشته باشد. علاوه بر آن آموزش کامل نحوه کار با چکش بادی را نیز فراگرفته باشد.
    2. – واحد سنجش قدرت چکش های بادی بر مبنای تعداد ضربات وارد شده به نقطه مد نظر در دقیقه می باشد.
    3. – دستبه بندی چکش های بادی معمولا بر اساس وزن می باشد.
    4. – در برخی از مدل های چکش بادی ، سرعت ضربات ایجاد شده قابل تنظیم است. این ویژگی این امکان را به ما می دهد تا بتوانیم متناسب با محل کار، قدرت آن را تنظیم کنیم.
    5. – نکته بسیار مهم این است که قدرت ضربه در هر چکش بادی متناسب با وزن آن است. در نتیجه برای هر تخریب باید پیکور مناسب با آن انتخاب شود. به عنوان مثال تخریب یک دیوار به واسطه پیکور 7 کیلویی هم امکان پذیر است اما در صورت تخریب با چکش بادی 40 کیلویی باعث می شود به اپراتور قدرت ضربات بالاتری تحمیل شود.
    6. – برای افزایش عمر، بازدهی و عملکرد چکش بادی بهتر است قبل از استفاده واحد مراقبت آن کنترل شود. همچنین با روغن کاری و تمیز کاری چکش‌های بادی می توانیم نیاز به سرویس دوره ای آن را کاهش دهیم.
    7. – بهترین روغن کاری این است که قبل از شروع به کار دستگاه، مقداری روغن ( اصطلاحا به اندازه یک درب بطری ) از طریق ورودی باد، به داخل چکش ریخته شود تا همواره داخل آن چرب بماند. این کار را به طور مداوم هنگام روشن شدن انجام دهید تا استهلاک آن کاهش و مقاوت آن در برابر رطوبت افزایش یابد.
    8. –  از رها کردن پیکور بادی بر بروی زمین مخصوصا زمانی که زمین پر از شن های ریز باشد، خودداری کنید. زیرا اگر شن یا آشغال وارد دستگاه شود، کارکرد چکش را مختل می کند و باعث آسیب رساندن به چکش می شود.

    یرای دریافت لیست قیمت پیکور بادی ، همچنین مشاوره برای خرید پیکور بادی و پیکور بادی کوچک با کارشناسان ما تماس بگیرین.

    سوالات متداول خرید چکش بادی کمپرسور

    پیکور بادی چیست و چگونه کار می‌کند؟
    پیکور بادی ابزاری است که از انرژی حاصل از هوا فشرده برای تخریب مواد سخت مانند بتن، سنگ و صخره استفاده می‌کند. این ابزار با تولید ضربات قوی به سطح مورد نظر، مواد را تخریب می‌کند.

    استفاده‌های رایج پیکور بادی چیستند؟
    چکش های بادی در صنعت ساخت و ساز برای تخریب دیوارها، بتن‌ها، آسفالت و سایر مواد سخت استفاده می‌شوند. همچنین در کنار این کاربردها، در حفر چاه‌ها و کانال‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    تفاوت بین پیکور بادی و ابزارهای تخریب دیگر چیست؟
    برخی از تفاوت‌ها شامل نوع منبع انرژی (هوا فشرده در پیکور بادی) و نوع تخریب (ضربه‌زنی در پیکور بادی) می‌شوند.

      4

      (1) میانگین امتیاز

      1. amir alipoor
        amir alipoor
        amir alipoor 4 امتیاز

        یک لیست از قیمت چکش بادی کمپرسور رو لطف میکنید بفرستید

        • مدیر فنی
          مدیر فنی
          مدیر فنی

          سلام دوست عزیز لیست قیمت برای ایمیل شما ارسال شد.

      روتوپارس