کمپرسور هوای تنفسی

شروع قیمت از : 300,000,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    کمپرسور هوای تنفسی

    در این مقاله قصد داریم به معرفی کمپرسور هوای تنفسی پرداخته و ویژگی های آن و همینطور در خصوص کمپرسور شارژ کپسول غواصی  مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.

    آیا تا به حال نام کمپرسورهای باد به گوشتان خورده است؟ همانطور که می دانید در بسیار از کارگاه ها ، کارخانه ها و صنایع از هوای فشرده برای تبدیل انرژی و افزایش کارایی و پیشبرد کار استفاده می شود. نیاز به هوای متراکم و فشرده در اکثر مشاغل مانند آتش نشانی، دندانپزشکی، صنایع مختلف پتروشیمی، کشتیرانی، مواد غذایی و… احساس می شود. کمپرسورهای باد وظیفه تأمین این هوای فشرده را بر عهده دارند و در مواقع لزوم آن را تولید کرده و به بیرون انتقال خواهند داد.

    یک کمپرسور باد از هواساز، مخزن، موتور و سیلندر و… تشکیل شده است که هر کدام وظیفه خاصی برای تولید هوای فشرده با فشار خاص را بر عهده دارند.

    برای مثال هواساز وظیفه مکش هوای محیط و انتقال آن به داخل مخزن را بر عهده داشته و موتور کمپرسور باد وظیفه تأمین انرژی اولیه برای شروع به ادامه کار را بر عهده دارد. موتور یک کمپرسور باد می تواند از نوع بنزینی و یا الکتریکی باشد. حال در این مقاله به معرفی کمپرسور هوای تنفسی خواهیم پرداخت و مکانیزم آن را بررسی خواهیم کرد.

    کمپرسور هوای تنفسی چیست و چه کارایی دارد؟

    کمپرسور تنفسی وسیله ای است که هوای محیط را به درون خود کشیده و آن را داخل مخزن ذخیره کرده و فشرده می کند. زمانی که هوا به درون مخزن راه پیدا کند، فشار داخل مخزن افزایش پیدا خواهد کرد.

    زمانی که  فشار داخل مخزن به میزان قابل قبولی رسید، دستگاه به صورت اتوماتیک خاموش می شود و در مواقعی که نیاز به هوای فشرده باشد می توان از این هوا استفاده کرد. کمپرسور تنفسی با فشار خاصی هوا را به بیرون منتقل خواهد کرد و مجددا فشار هوا داخل مخزن کاهش پیدا می کند.

    این هوای فشرده و متراکم دارای انرژی جنبشی است که در بسیاری از موارد و مشاغل می تواند کاربردهای گوناگون و خاص خود را داشته باشد.

    نکته طلایی:

    زمانی که فشار داخل مخزن کاهش پیدا کرد کمپرسور هوای تنفسی دوباره روشن شده و شروع به کار خواهد کرد و تا رسیدن مخزن به اندازه و فشار مورد نیاز هوا، کار خود را ادامه می دهد. این فرایند در حال تکرار است.

    کمپرسورهای هوای تنفسی  جزو دسته کمپرسور های 250 بار می باشند و با توجه به کارایی شان دارای فشارهای مختلفی هستند و به سه طبقه کمپرسورهای تنفسی کم فشار، فشار متوسط و پرفشار تقسیم می شوند.

    از نظر ماهیت کار نیز وظیفه همه ی کمپرسورهای باد تولید هوایی فشرده و مورد نیاز کاربران است اما از نظر مراحل کار و اصل کار می توان آن ها را به پمپ بادهای تک مرحله ای، دو مرحله ای، گریز از مرکز ، مرکب ، توربو و… تقسیم بندی کرد.

    از پمپ هوای تنفسی در چه مواقعی استفاده می شود؟

    از پمپ هوای تنفسی در چه مواقعی استفاده می شود؟

    از کمپرسور هوای تنفسی برای مواقعی که هوای محیط آلوده است و یا امکان تنفس در محیط مورد نظر وجود ندارد استفاده می شود و دستگاه باید کاملا بر اساس استانداردهای بین المللی ساخته شده باشد.

    برای مثال در اماکن درمانی و بیمارستان ها نیز می توان از این دستگاه در جهت تولید هوایی پاک و با فشار مشخص استفاده کرد.

    یکی از پرکاربردترین موارد استفاده کمپرسور هوای تنفسی همانطور که از نام این دستگاه پیداست تأمین هوای تنفسی برای مواقعی است که نیاز به این هوا برای افراد وجود داشته باشد. کمپرسور هوای تنفسی در کپسول های غواصی و کمپرسور هوای تنفسی در کپسول های آتش نشانی از موارد پر استفاده این دستگاه می باشند.

    کمپرسورهای هوای تنفسی در کپسول غواصی یا کمپرسور شارژ کپسول غواصی

    کمپرسورهوای تنفسی breathing compressor در کپسول های غواصی وظیفه تأمین هوای مورد نیاز غواص را بر عهده دارند و می توانند تمامی سیلندرها را با فشار بالا پرکنند که برای تنفس مفید باشند و گاز مورد نیاز غواص را تأمین کنند.

    فشار ایجاد شده توسط این کمپرسور معمولا با عمق غواص سنجیده می شود و از 30 بار و در مواردی که نیاز به کمپرسور با فشار قوی باش تا 300 بار نیز تحویل فشار را دارا می باشد.

    همچنین در کمپرسورهای غواصی نیز موتور وظیفه انتقال نیرو را بر عهده داشته و قطعات دیگری مانند خنک کننده، فیلتر هوا، شیر ایمنی، مخزن و… در این دستگاه وجود دارد.

    خنک کننده وظیفه خنک نگه داشتن کمپرسور ا بر عهده داشته و جنس آن پره پلاستیک با کیفیت است.

    کمپرسور هوای تنفسی غواصی که از کمپرسورهای فشار قوی هستند بسیار سبک و قامل حمل نیز می باشد.

    تعداد سیلندرهای این کمپرسور 4 عدد است که از بزرگ به کوچک درون دستگاه جای گرفته اند و هوا از بزرگترین سیلندر وارد شده و در نهایت از کوچکترین سیلندر خارج می شود و پس از عبور از فیلترها به کپسول غواصی وصل می شود.

    عملیات تولید هوای فشرده در کمپرسورهای تنفسی غواصی فشار بالا  یا کمپرسور شارژ کپسول غواصی ممکن است تا 4 مرحله نیز انجام شود . 

    کمپرسور شارژ کپسول غواصی

    کپسول های آتش نشانی

    همانطور که اشاره شد یکی دیگر از موارد استفاده کمپرسور هوای تنفسی در کپسول های آتش نشانی است که معمولا دو نوع چرخشی و پیچ معکوس آن برای آتش نشانی مناسب است.

    همچنین نوع استفاده از پمپ باد آتش نشانی نیز متناسب با نیاز و میزان استفاده افراد بستگی دارد برای مثال برای عملیات رنگ کردن کامیون آتش نشانی، نیاز به پمپ بادی است که به صورت طولانی مدت و مداوم کار کند. یا برای پر کردن کپسول های آتش نشانی استفاده از یک کمپرسور هوای تنفسی عاری از روغن توصیه می شود.

    جمع بندی

    عمدتا از یک کمپرسور هوای تنفسی در صنایع مختلف پتروشیمی، آتش نشانی، کشتیرانی و نظامی و… جهت تولید هوایی با خلوص بالا در محیط های صنعتی و آلوده و… استفاده می شود. همانطور که اشاره شد، یک کمپرسور هوای تنفسی در مدل های مختلفی در بازار موجود است که باید متناسب با نیاز خود اقدام به خرید دستگاه کنید چرا که ظرفیت مخزن، تولید فشار و حجم هوادهی در هریک از مدل های این دستگاه با یکدیگر متفاوت است. می توانید برای انتخاب بهترین کمپرسور باد تنفسی با تیم مشاور و متخصص مجموعه روتوپارس تماس گرفته و با مشورت با این مجموعه اقدام به انتخاب بهترین دستگاه متناسب با نیاز خود کرده و کالایی اصل و با ضمانت دریافت کنید.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس