شیر برقی سردخانه

شروع قیمت از : 100,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    لیست قیمت شیر برقی سردخانه در روتوپارس

    در این مقاله قصد داریم به معرفی شیر برقی سردخانه پرداخته و نکات مهم آن را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.

    سردخانه ها سالن ها و تأسیساتی هستند که برای نگهداری بسیاری از مواد غذایی، دارویی، گیاهی، کشاورزی و سایر موادی که قابلیت فاسد شدن دارند مورد استفاده قرار می گیرند. یک سردخانه با پایین آوردن دما و ثابت نگه داشتن آن، دمای مطلوب برای نگهداری بیشتر مواد را به وجود خواهد آورد. در نتیجه تمامی این مواد غذایی با حفظ کیفیت در مدت زمان بیشتری باقی خواهد ماند.

    سردخانه ها دارای سیستم ها و تجهیزاتی هستند که هرکدام در جهت پیشبرد این اهداف مورد استفاده قرار میگیرند. کمپرسور، کندانسور، شیرآلات، اواپراتور سردخانه و… از اجزای این تأسیسات به شمار می روند.

    در این مقاله اختصاصا به معرفی شیربرقی سردخانه می پردازیم.

    شیر برقی سردخانه

    شیر برقی سردخانه از اجزای مهمی است که در سردخانه ها مورد استفاده قرار میگیرد. محل نصب شیر برقی در سردخانه ها در بین کندانسور و شیر انبساط است . شیر برقی وظیفه دارد تا زمانی که سردخانه خاموش است اجازه ورود مایع مبرد به پمپ باد را ندهد. به صورت کلی شیر برقی  با انرژی الکترومغناطیس عمل کرده و کار کنترل مبرد را بر عهده دارد و در صورت نیاز قطع و وصل خواهد شد.

    برای خاموش شدن سردخانه، شیر، اجازه ورود مایع به اوپراتور نخواهد داد و در نتیجه به دلیل عدم وجود مایع در اوپراتور، فشار فریون کم خواهد شد. در این مرحله دستگاه کنترل کننده فشار کم، دستور خاموش شدن کمپرسور را داده و سردخانه خاموش می شود.

    شیر برقی سردخانه

    معرفی انواع شیربرقی

    با توجه به نیاز، شیر برقی به دو دسته دائما بسته و دائما باز تقسیم می شوند. برای مثال از شیرهای برقی دائما بسته زمانی استفاده می شود که نیاز داریم یک مسیر به صورت همیشگی بسته باشد و فقط در صورت نیاز بتوان آن را باز کرد. شیر برقی سردخانه از نوع دائما باز است که همیشه باز بوده و فقط در صورت نیاز بسته خواهد شد.

    شیر برقی سردخانه در کدام قسمت نصب می شود؟

    به صورت کلی در سردخانه ها شیر برقی بعد از ریسیور درایر و قبل از اوپراتور و شیر دستی نصب می شود. زمانی که اتاق سردخانه به دمای پایین رسید، شیر برقی در سردخانه وظیفه بستن مسیر را بر عهده داشته و باعث کاهش فشار گاز داخل اوپراتور و ساکشن کمپرسور خواهد شد.

    شیر برقی سردخانه چه وظیفه ای بر عهده دارد؟

    زمانی که دمای هوای اتاقک به میزان مطلوب برای نگهداری هر یک از مواد غذایی رسید، شیر برقی  وارد عمل شده و به وسیله کنترل کننده فشار، اجازه ادامه کار را به کمپرسور نخواهد داد و کمپرسور قطع می شود. چرا که اگر کمپرسور مدت زمان زیاد و  بیش از اندازه کار کند باعث آسیب به خود خواهد شد و علاوه بر آن میزان مصرف برق را بالا خواهد برد.

    همانطور که اشاره شد، زمانی که اتاقک به دمای مورد نیاز رسید، این دما توسط ترموستات حس می شود و این ترموستات اجازه رسیدن جریان به شیر شده و شیر برقی بسته می ماند. در نتیجه بسته شدن شیر برقی مایع مبرد  اجازه عبور نداشته و کمپرسور همچنان شروع به مکش از کندانسور می کند که این عمل باعث افت فشار و افزایش سرعت تبخیر مبرد خواهد شد. در نتیجه فشار داخل اوپراتور کاهش یافته و هنگامیکه به صفر نزدیک شد، کمپرسور خاموش می شود.

    خرید شیر برقی


    مزایای استفاده از شیر برقی

    • یکی از مهمترین مزیت های استفاده از شیر برقی سردخانه، استاپ کردن سیستم به صورت آهسته است در واقع به جای آنکه سیستم به یکباره قطع شود، به تدریج استاپ میکند و این عمل باعث ایجاد فشار به هیچ یک از قطعات سیستم نخواهد شد.
    • با استفاده از شیربرقی سردخانه، فشار کندانسور به صورت کامل تخلیه شده و به همین دلیل کمپرسور به هنگام روشن شدن، دارای فشار کم الکتریکی و مکانیکی می باشد.
    • کاهش مصرف انرژی
    جمع بندی

    شیر برقی از مهترین اجزای تشکیل دهنده این سیستم ها می باشد. برای انتخاب بهترین شیر برقی می توانید با مشاوران مجموعه روتوپارس تماس بگیرید.

    سوالات متداول شیر برقی سردخانه

    1. مشکلات شیر ​​برقی سردخانه چیست؟
      به طور کلی از مشکلات شیر برقی در سردخانه می‌توان به زنگ زدگی، قطع برق، فشار نامنظم، کمبود تجهیزات، مقدار نادرست ولتاژ یا جریان، کثیفی گیر کرده در سیستم و خوردگی ب و … اشاره کرد.
    2. دو دلیل اصلی خرابی شیر برقی چیست؟
      خرابی سیم پیچ برقی می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. اعمال ولتاژ نادرست به سیم پیچ باعث از کار افتادن آن می شود و ممکن است باعث سوختن سیم پیچ شود. نوسانات الکتریکی یا میخ های برق نیز ممکن است به سیم پیچ آسیب برساند.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس