فیلتر درایر سردخانه

شروع قیمت از : 100,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    در زمان های قدیم بسیاری از افراد به دنبال مکانی سرد برای نگهداری از مواد غذایی و سایر مواد فاسد شدنی خود بودند. در آن زمان مردم تمامی کالا و محصولاتی که نیاز به هوای سرد داشتند در مکان هایی به نام سردابه قرار می دانند و یا آن ها را دفن می کردند. اما با پیشرفت علم سیستم ها و تجهیزات سرمایشی اختراع شدند که با وجود آن ها دیگر نیازی به دفن مواد غذایی وجود نداشت. با گذر زمان و ظهور تکنولوژی های جدید تر، دستگاه های تبریدی وارد کارشدند و همین موضوع دلیلی شد بر محک کشورها از لحاظ فناوری و سنجش میزان انجماد مواد غذایی.

    سردخانه ها دارای تجهیزات و سیستم های مختلفی هستند که هر کدام نقش مهمی در ایجاد سرما دارند. به صورت کلی تمامی تجهیزات سردخانه ها در تلاشند تا به صورت زنجیره وار به یکدیگر کمک کرده تا دمای هوای محیط را به میزان ثابت و مطلوبی برای نگهداری از مواد غذایی برسانند و باعث افزایش طول عمر آن ها و حفظ کیفیت مواد غذایی شوند.

    از مهمترین تجهیزات یک سردخانه می توان به کمپرسور، کندانسور، اوپراتور، شیرآلات و فیلترهای مختلف مانند فیلتر درایر سردخانه و… اشاره کرد.

    مقایسه انواع فیلتر درایر سردخانه ، فیلتر درایر چیلر و فیلتر درایر مورد استفاده در سیستم های تراکمی


    فیلتر درایر سردخانه چیست و چه کاربردی دارد؟

    در یک سیکل تبریدی سیستم های برودتی فیلتر درایر نقش جذب تمامی آلودگی ها و ناخالصی ها و جذب رطوبت را بر عهده دارد. وجود آلودگی ها و ناخالصی ها در یک سیکل می تواند آسیب ها و خسارات جبران ناپذیری به تجهیزات یک سیستم برودتی وارد کند.

    فیلتر درایر وظیفه جذب رطوبت ها را بر عهده دارد، در نتیجه تصفیه مبرد ایجاد شده و از تولید اسیدهای مختلف قوی و ضعیف جلوگیری می شود. اسیدهایی که در نبود فیلتر درایر به وسیله واکنش رطوبت با روغن و یا مبرد ایجاد می شود، ممکن است تمامی قطعات سیستم برودتی مخصوصا قطعات کمپرسور را دچار خوردگی کنند.

    همچنین فیلتر درایر سردخانه توانایی جمع آوری تمامی ذرات جامد و اسیدها را بر عهده دارد.

    ساختار فیلتر درایر سردخانه

    فیلتر درایر سردخانه از چهار قسمت اصلی فنر، هسته،  نمد و صفحه توری تشکیل شده است.

    وظیفه فنر فیلتر، کمک به ثابت نگه داشتن فیلتر است. فنر همنین وظیفه دارد تا فیلتر داریر را در تلورانس خود منقبض کند.

    وظیفه نمد نیز جلوگیری از رساندن آسیب به هسته می باشد.

    هسته وظیفه جذب رطوبت را بر عهد داشته و صفحه توری نیز باعث جلوگیری از خروج ذرات از فیلتر می شود.

    محل نصب فیلتر درایر سردخانه

    محل قرار گیری فیلتر درایر در خط مایع است . خط مایع مکانی است که برای محافظت از اکسپنشن ولو به کار میرود. همچنین می توان این فیلتر را خط ساکشن قرار داد. این کار باعث محافظت از کمپرسور در برابر رطوبت و مواد زاید خواهد شد.

    به صورت کلی وظیفه این فیلتر محافظت از روغن کمپرسور و سیال مبرد می باشد. فیلتر داریر تمامی رطوبتی که به دستگاه وارد شده است را جذب کرده و اجازه ورود ناخالصی ها را به سیال مبرد و روغن نخواهد داد.

    علاوه بر موارد بالا زمانی که دما افزایش یابد، رطوبت کل سیستم کاهش می یابد و در نتیجه رطوبت جذب شده در رطوبت گیر کم می شود. در نتیجه در زمان گرما رطوبت به سیستم وارد می شود. پس نیاز به نصب فیلتر درایر سردخانه احساس می شود. فیلتر درایر را باید در قسمتی قرار داد که مبرد در سردترین میزان خود قرار دارد. پس بهترین مکان برای نصب فیلتر درایر، بخش ورودی به ساکشن و یا مسیر بازگشت از کمپرسور و در قسمتی است که سیال مبرد به کمپرسور وارد می شود.

    انواع فیلتر درایر

    همانطور که اشاره شد، در بازار انواع مختلفی از فیلترهای درایر وجود دارند که اغلب آن ها به صورت یکطرفه طراحی می شوند .فیلتر درایر یکطرفه یعنی هنگام نصب آن، باید در مسیر لوله قرا بگیرد. اگر این کار به درستی انجام نشود، فیلتر توانایی جذب رطوبت سیال را نخواهد داشت. در ادامه نیز به معرفی فیلترهای درایر سردخانه میپردازیم.

    خط مایع : محل نصب این فیلتر داریر، در مسیر بازگشت سیال مبرد می باشد.

    دوجهته: در برخی از سیستم ها از این فیلتر درایر استفاده می شود. در فیلتر درایر دوجهته از شیر یکطرفه استفاده می شود تا عملکرد فیلتر به درستی صورت گیرد.

    ترکیبی: در برخی از شرایط از فیلتر درایر ترکیبی استفاده می شود. برای مثال فقط در زمان حذف رطوبت و یا حذف اسیدهای ضعیف و… می توان از این نوع از فیلتر استفاده کرد.

    چه زمانی باید اقدام به تعویض فیلتر درایر سردخانه نمود؟

    زمانیکه که نیاز به تعویض یکی از اجزای اصلی سیستم باشد و یا در فیلتر درایر افت فشار بالا ایجاد شود می توان اقدام به تعویض فیلتر درایر سردخانه نمود. همچنین در زمان رطوبت بالای سیستم و یا در صورت باز شدن سیستم تبرید به هر دلیلی، فیلتر درایر باید تعویض شود.

    نکات ایمنی

    • فراموش نکنید که حتما به صورت دوره ای در صورت دیدن علائم بالا حتما اقدام به تعویض فیلتر درایر سردخانه کنید. برای مثال در زمان افت فشار در فیلتر باید اقدام به تعویض آن نمود.
    • هنگام نصب فیلتر داریر یکطرفه سردخانه، باید آن را در جهت فلشی که بر روی فیلتر مشخص شده است نصب کرد.
    • هنگام انتخاب فیلتر درایر سردخانه حتما به مواردی مانند نوع سیال و نوع روغن کمپرسور توجه داشته باشید.

    جمع بندی

    همانطور که اشاره شد، هنگام ورود ناخالصی ها و ذرات و یا رطوبت به سیستم تبرید در یک سیستم برودتی، ممکن است به قطعات و تجهیزات سردخانه مانند کمپرسور آسیب های جدی وارد شود. در نتیجه حتما باید از فیلتر درایر سردخانه در لوله سیکل برودتی استفاده کرده و آن را نصب کرد. برای انتخاب فیلتر درایر سردخانه می توانید با مشاوران و متخصصان مجموعه روتوپارس تماس بگیرید.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس