شیر رسیور سردخانه

شروع قیمت از : 100,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    آشنایی با شیر رسیور (کاربردها و خرید ان)

    در این مقاله قصد داریم به معرفی شیر رسیور سردخانه پرداخته و ویژگی ها و ساختار آن را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم.

    سردخانه ها تأسیسات و مکان هایی هستند که برای نگهداری از مواد غذایی، دارویی، گیاهی، کشاورزی و… از آن ها استفاده می شود. به صورت کلی هر یک از موادی که دارای قابلیت فاسد شدن هستند برای افزایش نگهداری و طول عمر آن ها به سردخانه ها فرستاده می شوند. در سردخانه ها از سیستم تیبرید تراکمی بهره گرفته شده است و اختراع آن یکی از 10 اختراع بزرگ بشر می باشد.

    اجزاء و تأسیساتی که در سردخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند، دارای انواع متفاوتی هستند و اوپراتور، کندانسور، کمپرسور، شیرها جزو اجزای مهم این تأسیسات به شمار می روند.

    در این مقاله اختصاصا به معرفی شیر رسیور سردخانه می پردازیم.

    قیمت شیر رسیور سردخانه

    همچنین چنانچه قصد خرید یا اخذ استعلام قیمت این محصول را دارید می توانید با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.


    شیر رسیور سردخانه چیست؟‌

    قبل از معرفی شیر رسیور سردخانه لازم است درباره نقش رسیور صحبت کنیم. رسیور وظیفه جمع آوری مبرد تقطیر شده را بر عهده دارد و همچنین در وضعیت پمپ داون توانایی نگهداری گاز مبرد را در سیستم بر عهده دارد.

    این مخزن از جنس فولاد بوده و شامل شیرهای قطع و اطمینان می باشد.

    محل قرار گیری رسیور سردخانه بین کندانسور و فیلتر داریر است. این مخزن باید در هر کدام از وضعیت های عملیات سیستم، دارای مقداری مایع و گاز باشد. زمانی که حجم اوپراتور از کندانسور بیشتر باشد، و یا سیستم هایی وجود داشته باشد که در آن عملیات پمپ داون قابل پیش بینی باشد از رسیور استفاده می شود.

    همچنین زمانی که  عملیات تعمیری اجزای سیستم در حال انجام باشد، می توان برای نگهداری از مایع مبرد از رسیور استفاده کرد.

    استفاده از رسیور در سیستم های سردخانه دارای مزیت های بسیاری است اما با این وجود برخی از سیستم ها از استفاده از آن دوری می کنند چراکه معتقد هستند به دلیل آن که سیال موجود در این مخزن گاز-مایع است، عملیات زیر سردسازی انجام نمی شود و یا به میزان بسیار کمی انجام می شود.

    حال که با رسیور و فعالیت آن آشنا شدید، به معرفی شیر رسیور سردخانه می پردازیم.

    شیر رسیور، شیری است که وظیفه کنترل میزان جریان سیال خروجی از رسیور را بر عهده دارد و در صورت به کار گیری از سیکل تیبرید محل قرار گیری شیر رسیور سردخانه دقیقا بعد از رسیور می باشد. جنس بدنه این شیر از برنج نورد گرم بوده و می توان در سیستم های تیبریدی که در آن ها از مبردهای R134a, R404A, R407C,R410A,R507 R22,، استفاده می شود، از این محصول استفاده کرد.

    همچنین محدوده دمایی که مبرد در مخزن و شیر رسیور مجاز است داشته باشد، بین -35 تا -150  بوده و ماکزیمم فشار آن نیز تا 45 بار است.

    جنس کلاهک این شیر از شیشه تقویت شده PBT بوده و با توجه به نوع شیر، اتصال درجه های آن نیز متفاوت است. برای مثال سری های 6110 و 6120 برای اتصال 90  درجه و سری 6140  برای اتصال 120  درجه به کار گرفته می شوند.

    معرفی انواع شیر رسیور 

    به صورت کلی می توان گفت که 13 مدل اصلی از شیر رسیور سردخانه در بازار موجود است . در جدول زیر به معرفی انواع آن می پردازیم:‌

    جدول 1

    مشخصات فنی شیر رسیور  

    همانطور که اشاره شد، شیرهای رسیور سردخانه دارای انواع مختلفی هستند و وزن و ابعاد آن ها با توجه به نوع اتصال و…  متفاوت است. در جدول زیر به معرفی ساختار این شیر پرداخته ایم:

    جدول ۲

    برای مشاوره بیشتر در انتخاب شیر رسیور سردخانه می توانید با متخصصان و مشاوران مجموعه روتوپارس تماس بگیرید.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس