فیلتر ساکشن سردخانه

شروع قیمت از : 100,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    فیلتر ساکشن یکی از بخش های مهم هر سیستم تبریدی است؛ این فیلتر با جذب رطوبت و حذف مواد خارجی موجب جلوگیری از واکنش شیمیایی و محافظت از سیستم تبرید می شود. این فیلتر ها قبل از شیر انبساط در سیستم تبرید نصب می شوند و قابلیت جذب اسیدها و مواد جامد را دارند. همچنین باعث افزایش بهره وری و همینطور محافظت از دستگاه می شوند.

    از فیلتر ساکشن در سیستم های برودتی چه میدانید ؟

    فیلتر خشک کننده ( درایر )

    فیلتر خشک کنند ( درایر ) یکی از شناخته شده ترین فیلتر ها در سیستم های تهویه مطبوع و سرمایشی می باشد که مسئولیت این فیلتر  حذف هرگونه ذرات غیر مجاز از ماده مبرد است. از وظایف اصلی این فیلتر می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

    • حذف رطوبت و جلوگیری از یخ زدن قطرات آب در خروجی شیر انبساط و اپراتور
    • حذف ذرات جامد ریز و درشت مانند مانند مس، آهن، برنج و آلومینیوم به منظور جلوگیری از آسیب های احتمالی به جداره داخل سیلندر
    • حذف مواد حاصل از تجزیه روغن که موجب سیاه شدن آن در سیستم های مبتنی بر تبرید است

    نحوه کار فیلتر ساکشن خشک کننده

    هدف از قرار دادن این فیلتر در سیستم های مبتنی بر تبرید حذف مواد جامد، اسیدها و رطوبت می باشد. برای این منظور، فیلتر با توجه به موارد ذیل طراحی و جانمایی می شود:

    • فیلتر همواره قبل از شیر انبساط نصب می گردد.
    • مبرد و سیال با ورود به فیلتر ابتدا از یک توری با دانه های درشت عبور داده می شوند.  این توری از مانع ورود ذرات بزرگ احتمالی موجود در سیال به فیلتر ممانعت می کند. سپس سیال به خشک کننده  وارد می شود و رطوبت آن حذف می شود.

    در آخر مرحله از فرآیند فیلتراسیون، سیال از یک توری با منافذ بسیار کوچک عبور داده می شود و هر نوع ذرات ریز موجود در وسایل حذف شده و سپس سیال وارد سیستم تبرید می شود.

    با توجه به نوع سیال و میزان مواد جامد معلق و مواد اسیدی موجود در آن، لازم است فیلتر ساکشن تعویض گردد.

    اصلی ترین اجزای فیلتر ساکشن

    1. فنر: هدف از نصب فنر در ساختار کلی فیلتر های خشک کننده، جلوگیری از حرکت های مدام فیلتر می باشد. به عبارت دیگر، این فنر در نهایت منجر به فشرده شدن شدن فیلتر در تلورانس خود می گردد.
    2. نمد: یک جنس نمدی بین فنر و هسته وجود دارد تا مانع از آسیب وارد شدن به هسته شود.
    3. هسته: یکی از اصلی ترین اجزای به کار رفته در ساختار فیلتر ساکشن کستل می باشد که هدف از استفاده از آن، جذب رطوبت سیال و مبرد و جلوگیری از یخ زدگی در شیر انبساط است
    4. صفحه توری: این صفحات با دانه های ریز و درشت مانع از ورود ذرات جامد به سایر بخش های سیستم تبرید می گردند.

    انواع فیلتر درایر

    فیلتر ساکشن ها را می توان به گروه های مختلفی تقسیم بندی نمود که عبارتند از:

    • فیلتر درایر خط مایع
    • فیلتر درایر دو جهته با امکان نصب در هر دو سمت
    • فیلتر درایرهای ترکیبی
    • فیلتر درایرهای خط ساکشن
    • فیلتر درایرهای دو جهته با شیر یک طرفه

    مهمترین ویژگی های انتخاب فیلتر درایر

    با توجه به تنوع بالای فیلتر ساکشن ها و تفاوت در قدرت جذب رطوبت و مواد اسیدی و جامد در اندازه های مختلف، لازم است فیلترها را بر اساس نوع سیستم تبرید و شرایط مبرد و سیال موجود در آن انتخاب نمود. برای انتخاب فیلتر درایر باید با توجه به نشانه های روی ساید گلس گزینه مناسب را برگزید.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس