درایر جذبی

شروع قیمت از : 20,000,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    در این مقاله ما قصد داریم به بررسی درایر جذبی چیست و همچنین قیمت درایر جذبی بپردازیم.

    درایر جذبی

    فرآیند رطوبت زدایی

    به منظور خشک کردن هوای فشرده دو راه پیش روی ما وجود دارد. روش اول خشک کردن از طریق سرمایش و سیستم های تبریدی و راه دوم خشک کردن هوای فشرده از طریق جذب سطحی توسط مواد جاذب رطوبت.در این مطلب قصد داریم به بررسی درایر جذبی بپردازیم.

    درایر جذبی چیست

    خشک کن های تبریدی قادر هستند تا دمای حداقل 3 + درجه نقطه شبنم   فرایند بخار زدایی را انجام دهند برسانند اما توانایی حذف رطوبت در دماهای کمتر را ندارند، لذا عملا فرآیند بخار زدایی در دمای کمتر از 3+ توسط سیستم های تبریدی غیر ممکن است و در دمای کمتر از 3 درجه به نقطه برفک خواهیم رسید که ادامه فعالیت دستگاه را مختل خواهد کرد.

    راه های خشک کردن هوای فشرده

    بنابراین:

    برای حذف باقی مانده رطوبت و دست یابی به هوای فاقد رطوبت ناچار هستیم برای دمای کمتر از 3+ درجه سانتی گراد از سیستم های جذبی استفاده کنیم. سیستم های جذبی قابلیت کار بین دمای منفی 70 درجه سانتی گراد تا 3+ را دارند. سیستم های رطوبت گیر جذبی با استفاده از مواد جاذب رطوبت و در برج های رطوبت گیر فرآیند حذف رطوبت را انجام می دهند.

    absorption air dryer

    درایر جذبی چیست ؟

    خشک کن جذبی

    خشک کن های جذبی یکی از موثرترین روش ها برای حذف رطوبت در سیستم های هوای فشرده هستند. درایرهای جذبی هنگامی  استفاده می شوند که برای خشک سازی هوا در دماهای کمتر از 3+ درجه سانتی گراد باشد.ساختار کلی سیستم های خشک کن جذبی براساس جذب سطحی ملکول های آب  با کمک مواد جاذب رطوبت در یک سیستم تحت فشار و با استفاده از سیکل های ترکیبی است.  در این روش هوای فشرده  شده از میان موادی با قابلیت جذب رطوبت که درون برج های رطوبت گیر قرار دارد عبور داده می شوند و ذرات بخار آب موجود در هوای فشرده ورودی توسط این مواد جذب می شود.

    درایر جذبی

    در نتیجه:

    فرآیند جذب سطحی رطوبت یک فرایند گرمازا می باشد و با پیشرفت فرایند جذب رطوبت در داخل برج ها مقداری گرما نیز آزاد می شود. در طی فرآیند رطوبت گیری در برج های خشک کن هنگامی که یکی از برج ها در حال خشک کردن هوا است، مواد جاذب رطوبت درون برج دیگر در حال احیاء و آماده سازی می باشند.

    انواع درایر جذبی چیست ؟

    الف)درایر جذبی خشک کننده جذبی هیتلس

    ب) درایر جذبی خشک کننده جذبی هیتردار

    پ) درایر جذبی خشک کننده جذبی بلوئردار

    ت) درایر جذبی خشک کننده جذبی وکیوم

    انواع درایر چذبی

    درایر جذبی خشک کننده جذبی هیتلس

    درایر جذبی چیست فرآیند خشک کن در این روش ساده ترین روش ممکن است. در خشک کن جذبی هیتلس فرآیند خشک کردن هوای فشرده از طریق عبور دادن هوا  از بین مواد جاذب اشباع شده انجام می پذیرد.

    خشک کن جذبی از دو برج خشک کننده A و B استفاده می کند، در خشک کن  جذبی هنگامی که برج ‏A‏ درحال طی فرایند رطوبت زدایی است، برج  B‏ جهت احیاء مواد رطوبت گیر در حال بازیابی است. این فراین چرخی بازیابی و رطوبت زدایی همواره بین برج AوB در حال طی شدن است.

    درایر جذبی چیست

    درایر جذبی خشک کننده جذبی هیتردار

    در برخی سیستم های رطوبت گیر جذبی یک سیستم گرمایش خارجی نیز برای پشتیبانی و انجام سریع تر فرایند بازیابی و احیای مواد جاذب رطوبت تعبیه شده است. در حین انجام عملیات بخشی از هوا به داکت های مجهز به هوای فشرده منتقل می شود و پس از گرم شدن به برج درحال بازیابی وارد می شود و بدین ترتیب فرایند احیا با سرعت بیشتری انجام می شود. فرایند احیا و خشک کردن هوای فشرده در سیستم جذبی همواره بین برج A و B در حال جابه جا شدن است.

    درایر جذبی چیست

    درایر جذبی خشک کننده جذبی بلوئر دار

    در سیستم درایر جذبی absorption-air-dryer جذبی بلوئر دار علاوه بر فرایند پشتیبان گرمایش خارجی که در نمونه هیتر دار تعبیه شده بود از یک سیستم دمنده هوای خارجی با نام بلوئر نیز برای کاهش بیشتر اتلاف هوای فشرده در سیکل احیا خواهد شد. ساختار کلی سیستم جذبی بلوئر دار نیز هماننده سیستم های هیتر دار است،  وجه تمایز این روش با روش هیتردار این است که در زمان گرمایش هوای احیاء بجای استفاده از هوای خشک خروجی از دستگاه خشک کن از جریان هوایی که  توسط بلوئر تولید گردیده است استفاده می شود.

    توانایی خشک کن های جذبی

    درایر جذبی خشک کننده جذبی وکیومی

    در خشک کن جذبی وکیومی از فرایند پشتیبان خلاء خارجی به عنوان کمک استفاده می شود. مجموعه ایی به هم پیوسته از یک پمپ خلاء و شیرآلات کنترل کننده خاص که در مسیر تخلیه نصب شده اند.  عملکرد آن ها باعث کاهش مصرف هوای مورد نیاز برای احیاء و کاهش بیشتر نقطه شبنم تا 90 – درجه خواهد شد.

    درایر جذبی چیست

    نکته:

    در خشک کننده های جذبی که رایج هستند ، مشابه آنچه که در بیشتر به آن پرداخته شد کاهش فشار برج احیاء شونده به میزان قابل توجهی اتفاق می افتد. راندمان سیستم جذبی وکیومی معادل درایرهای بلوئردار که همراه با سیستم خنک کاری خارجی کار می کنند خواهد بود، اما عدم اتلاف انرژی آن را با نمونه بلوئر دارد متمایز می کند.


    بیشتر بدانید: لیست قیمت درایر کمپرسور


    قیمت درایر جذبی

    قیمت درایر جذبی به عوامل مختلفی بستگی دارد  . بهتر است در خصوص اطلاع از قیمت درایر جذبی با واحد فروش مجموعه روتو پارس تماس حاصل نمایید.

    قیمت درایر جذبی

     مزایای خشک کننده جذبی در مقایسه با نمونه تبریدی

    برای دست یابی به هوای فشرده خشک و فاقد رطوبت از یکی از انواع درایرها استفاده می شود. چنانچه دمای محیط دائما بالای صفر سانتی گراد باشد می توان از خشک کن دیسکانت یا خشک کن تبریدی استفاده کرد اما اگر دمای محیط به زیر صفر  درجه نیز برسد و یا اینکه دمای نقطه شبنم در آن محیط زیر صفر درجه باشد باید از خشک کن جذبی استفاده کرد. هنگام استفاده از خشک کن تبریدی نقطه شبنم 3 درجه سانتی گراد است و زمانی که فشار 7 بار شود مقدار رطوبت موجود در هوا 0.7 گرم در متر مکعب خواهد بود .

    قیمت درایر جذبی

    در حالی که هنگام استفاده از  خشک کن جذبی نقطه شبنم حدود منفی 40 درجه سانتی گراد می باشد و در البته در این روش هرگاه فشار 7 بار را داشته باشیم  رطوبت موجود در هوا 0.02 گرم بر متر مکعب خواهد بود. از تمام این توضیحات مشخص می شود که سیستم  خشک کن تبریدی تمام رطوبت موجود در هوای فشرده را حذف نمی کند و برای دست یابی به یک هوای فاقد رطوبت مجبور به استفاده از رطوبت گیری های جذبی نیز خواهیم بود.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس