کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری

شروع قیمت از : 3,500,000 تومان
ارسال سراسریارسال کالا به سراسر کشور مشاوره رایگانمشاوره رایگان خرید و نصب تضمین اصالتتضمین اصالت محصولات خدمات پس از فروشخدمات پس از فروش کالا ضمانت بازگشت وجه14 روز ضمانت بازگشت کالا

    در این مقاله می خواهیم با یکی دیگر از کمپرسورهای سایلنت به نام کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری آشنا شویم. اگر شما هم قصد خرید کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری را دارید، پس همراه ما باشید.

    کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری

    پیشرفت علم باعث شد تا گروه جدیدی از ابزاهای صنعتی به نام ابزارهای بادی ایجاد شود. این ابزار آلات به علت ویژگی هایی همچون ساختار ساده و بی خطر بودن، خیلی سریع در صنعت جای گرفته اند. به طوریکه حتی توانستند گروه های شغلی همچون مشاغل خانگی و مشاغل صنعتی و نیمه صنعتی کوچک را افزایش دهند. اما این تمام ماجرا نیست، زیرا منبع تغذیه این ابزار آلات، همان طور که از نامشان مشخص است، باد می باشد و کمپرسور وظیفه تامین این انرژی را دارد اما چگونه!؟

    کمپرسورها هوای اطراف را مکیده و آن را در یک محفظه ای حبس می کنند و با کاهش حجم محفظه، باعث فشرده شدن هوا می شوند، تا بتوانند هوای فشرده مورد نیاز ابزار آلات بادی را تامین کنند. کمپرسورها بر حسب ویژگی های مختلفی که دارند، تقسیم بندی می شوند. از معروف ترین این تقسیم بندی ها می توان به تقسیم بندی بر حسب نحوه فشرده سازی و تقسیم بندی بر حسب نحوه کارکرد آن ها اشاره کرد.

    نحوه کارکرد کمپرسورها به دو صورت روغنی و بدون روغن می باشد. در کمپرسورهای روغنی، عملیات فشرده سازی هوا همراه با روغن انجام می شود. در صورتی که در کمپرسورهای بدون روغن،  هیچ روغنی در عملیات فشرده سازی هوا دخیل نیست. همان طور که در بخش کمپرسور سایلنت اشاره کردیم، کیفیت هوای فشرده کمپرسورهای روغنی کمتر از کمپرسورهای سایلنت بوده است، همچنین این کمپرسورها از صدای بالاتری نیز برخوردار هستند. به همین علت از این کمپرسور در مکان های محدود یا در بخش مواد غذایی و دارویی استفاده نمی شود.

    بنابراین تکنولوژی ساخت کمپرسورهای سایلنت باعث شده تا کیفیت هوای فشرده آن، به دلیل عدم استفاده از روغن در عملیات فشرده سازی، افزایش پیدا کند. همچنین اتصال قسمت هواساز این کمپرسور با الکتروموتور، به صورت کوبل مستقیم می باشد. این ویژگی باعث شده تا صدای این کمپرسور به شدت افت پیدا کند و به کمتر از 60db برسد. اما این موارد، تنها ویژگی های این نوع کمپرسور نیست!

    زیرا کمپرسورهای سایلنت علاوه بر داشتن دو ویژگی، صدای کم و بالا بودن کیفیت هوای فشرده خروجی، تنوع مدل بالایی دارند و در حجم های مختلفی طراحی و تولید می شوند. همچنین این کمپرسورها نسبت به دیگر کمپرسورها سبک تر بوده و قابلیت حمل و نقل آسان تری برای کاربر فراهم می کند. قدرت این کمپرسور ها نیز با قدرت کمپرسورهای روغنی برابر و یا بیشتر از آن می باشد.

    کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری از خانواده کمپرسورهای سایلنت می باشد. ویژگی های صدای پایین و کیفیت بالای هوای فشرده در این کمپرسورها نیز وجود دارد.  در ادامه با ساختمان کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری بیشتر آشنا خواهیم شد.

    ساختمان کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری

    همان طور که می دانید الکتروموتور، هواساز و مخزن از قسمت های اصلی و مشترک بین تمامی کمپرسورها می باشد. که در ادامه به قسمت های مختلف کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری آشنا می شوید.

    مخزن

    نام کمپرسورهای پیستونی معمولا بر حسب حجم مخزن مورد استفاده، انتخاب می شود. از این رو حجم مخزن این کمپرسور، 10 لیتر می باشد. یعنی قابلیت ذخیره 10 لیتر هوای فشرده را دارد.  ضخامت مخزن این کمپرسور 2.5 میل می باشد و با رعایت استاندارد CE تولید شده است. همچنین به این کمپرسور یک دسته شبیه عصا وصل شده است تا حمل نقل آن را برای کاربر آسان تر کند.

    از دیگر تجهیزات نصب شده بر روی مخزن این کمپرسور می توانیم به گیج فشار (برای نمایش فشار هوا) سوپاپ اطمینان و شیر تخلیه (برای تخلیه ذرات رطوبت و روغن، ته نشین شده در کف مخزن استفاده می شود.) که در زیر مخزن قرار دارد اشاره کرد.

    الکتروموتور و هوساز

    رسیدیم به بخش مهم کمپرسور یعنی قسمت هواساز و الکتروموتور کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری ، که به قلب کمپرسور نیز معروف است. زیرا عملیات فشرده سازی هوا در این قسمت انجام می شود. پیستون هواساز کمپرسور با دریافت انرژی از سمت الکتروموتور به سمت عقب حرکت می کند. این حرکت باعث مکش هوا از طریق دریچه ورودی  می شود. حال زمانیکه  پیستون به انتهای مسیر خود برسد، دریچه های ورودی و خروجی هوا بسته شده و هوا داخل سیلندر حبس می شود.

    سپس با حرکت پیستون به سمت جلو، محفظه سیلندر کاهش پیدا کرده و همزمان هوا فشرده می شود و با باز شدن دریچه خروجی، هوای فشرده شده، خارج شده و وارد مخزن می شود. حداکثر توان الکتروموتور نصب شده بر روی این کمپرسور 1 اسب بخار / تک فاز می باشد، که می تواند هواساز را با سرعت 2800 دور در دقیقه به حرکت در آورد. در نتیجه هواساز قادر به تولید حداکثر هوای فشرده 120 لیتر در دقیقه با فشار 8 بار می باشد.

    الکتروموتور در کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری به صورت کوبل مستقیم  به هواساز وصل شده است. به همین علت صدای این کمپروسور بسیار پایین می باشد. همین موضوع سبب محبوبیت استفاده از این نوع کمپرسور در مشاغل خانگی شده است.

    کلید قطع کن از دیگر تجهیزاتی است که همراه الکتروموتور و هواساز بر روی کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری نصب شده است. این کلید زمانیکه فشار داخل مخزن به حداکثر مقدار خود برسد، فرمان خاموش شدن هواساز را صادر می کند تا عملیات فشرده سازی متوقف شود و هواساز استراحت کند. حال زمانیکه فشار داخل مخزن به حداقل مقدار خود برسد، فرمان روشن شدن هواساز را صادر می کند تا عملیات فشرده سازی آغاز شود.

    کاربرد  کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری

    همان طور که گفتیم ویژگی های زیاد این کمپرسور سبب محبوبیت استفاده از آن در بسیاری از مشاغل کوچک و مشاغل خانگی شده است. از این رو، از این کمپرسور می توان در انواع ابزار آلات بادی، رنگ زدن با پیسوله، یونیت دندان پزشکی، باد زدن لاستیک، باد زدن اسباب بازی های بزرگ، میخ کوب بادی و منگنه بادی استفاده کرد.

    ویژگی های کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری

    بسیاری از ویژگی های کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری در متن بالا گفته شده است. اما این کمپرسور ویژگی های دیگری نیز دارد. از ویژگی های این کمپرسور می توان به وزن بسیار کم، قابلیت حمل و نقل آسان، داشتن شیر خروجی، کم بودن لرزش، بدون نیاز به روغن کاری و مجهز به شیر برقی اشاره کرد.

    سخن پایانی

    کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری توسط وب سایت روتوپارس در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت تا علت محبوبیت آن در مشاغل کوچک مشخص شود و این محبوبیت به سبب داشتن دو ویژگی مهم این کمپرسور یعنی صدای پایین و بالا بودن کیفیت هوای فشرده حاصل شده است. ما با بررسی این کمپرسور در این مقاله تلاش کردیم،  تا راهنمای شما در خرید کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری باشیم. می توانید برای خرید کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری و اطلاع از قیمت کمپرسور باد سایلنت 10 لیتری با مشاورین ما تماس بگیرید.

      دیدگاه کاربــــران

      هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

      روتوپارس