کمپرسور سمی هرمتیک

فیلترها

کمپرسور سمی هرمتیک (مشخصات ، کاربرد ، قیمت)

در این مقاله قصد داریم به معرفی کمپرسور سمی هرمتیک semi hermetic compressor پرداخته و ویژگی ها و ساختار آن را مورد بحث و تحلیل قرار دهیم.

بسیاری از تجهیرات مختلف صنعتی و غیرصنعتی هستند که در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند و مزیت های بی شماری دارند. یکی از بزرگترین مزیت های استفاده از این تجهیزات مصرف پایین انرژی و کاهش هزینه ها است. همچنین استفاده از این تجهیزات باعث کاهش نیروی انرژی و صرفه جویی در زمان خواهد شد.

یکی از این تجهیزات کمپرسورهای باد هستند که وظیفه تولید هوای فشرده و متراکم را بر عهده دارند. اجزای اصلی پمپ بادها اواپراتور، مخزن، هواساز و سایر فیلترها و قطعات جانبی هستند که هر کدام نقش خاص خود را در تولید هوای فشرده دارند.

زمانی که دستگاه نیاز به مکش هوا دارد، موتور و سیلندر کمپرسور به صورت اتوماتیک روشن شده و به کار می‌افتد و با پرشدن مخزن، موتور و سیلندر از کار خواهد افتاد. زمانی که نیاز به هوای فشرده باشد، از کمپرسور باد استفاده می شود و این هوای فشرده به صورت انرژی های دیگر درآمده و به صورت کاملا متوازن در سطح کارخانه پخش می شود.

مخزن کمپرسور باد وظیفه نگهداری هوای فشرده را بر عهده داشته و دارای حجم‌ های مختلفی می باشد. الکتروموتور کمپرسور باد نیز وظیفه تأمین انرژی دستگاه را بر عهده داشته و در صورت نبود آن کل سیستم با اختلال مواجه خواهد شد. هواساز کمپرسور باد نیز وظیفه دارد تا هوای محیط را مکیده و به مخزن منتقل کند. دما و فشار درون مخزن افزایش پیدا کرده و باعث تولید هوای فشرده نیز خواهند شد.

فروش کمپرسور سمی هرمتیک

کاربرد کمپرسور تبرید سمی هرمتیک چیست؟

یکی از کاربردهای کمپرسور باد در سیستم های تبریدی و سردخانه ها است. کمپرسورهای باد درون سردخانه ها و سیستم های تبریدی با تبدیل انرژی الکتریسیته به حرکتی و با سیستم های مکانیکی کار تولید هوای فشرده را انجام می دهند. نحوه قرارگیری اجزای مکانیکی و الکتریکی در پمپ بادها می تواند به شکل های مختلفی باشد. این اجزا می توانند درون یک محفظه قرار بگیرند که به آن کمپرسور هرمتیک گفته می شود. یا می توانند به صورت جداگانه باشند و توسط شفت به یکدیگر متصل شوند که نام آن پمپ باد باز است و یا چیزی بین این دو حالت باشد که به کمپرسور سمی هرمتیک معروف است.

انواع کمپرسور سمی هرمتیک

مشخصات کمپرسور سمی هرمتیک

یکی از مهمترین تفاوت های کمپرسور سمی هرمتیک نحوه قرار گیری اجزای فشرده سازی با اجزای مکانیکی است. در کمپرسور سمی هرمتیک این دو اجزا به صورت جدا از یکدیگر قرار می گیرند و با یک شفت به یکدیگر وصل می شوند. با برقراری جریان برق، این جریان از قسمت الکتروموتور به قسمت اجزایی که وظیفه فشرده سازی هوا بر عهده دارند انتقال پیدا می کند. جریان برق در قسمت اجزای فشرده سازی، وارد شده و تجهیزات فشرده سازی به صورت مکانیکی عمل کرده و باعث تولید هوای فشرده و متراکم خواهند شد.

در کمپرسورهای بادی که به صورت نیمه باز هستند تمامی اجزای الکتریکی و مکانیکی داخل یک محفظه قرار می گیرند. یکی از بزرگترین مشکلات این کمپرسورها این است که در صورت خرابی یکی از قطعات امکان باز کردن و تعمیر کردن سایر قطعات وجود ندارد و کل تجهیزات کمپرسور باد باید تعمیر شود. اما کمپرسور سمی هرمتیک این مشکل را حل کرده است. در این پمپ باد تمامی اجزای الکتریکی و مکانیکی به وسیله پیچ و مهره به یکدیگر وصل شده اند و اگر یکی از قطعات دچار مشکل شود می توان به راحتی آن را باز کرده و تعمیر کرد. در پمپ بادهای باز نیز امکان نشتی وجود دارد که باز هم این مشکل در کمپرسور سمی هرمتیک وجود ندارد.

یکی از مکان ها و تأسیساتی که می توان از کمپرسور سمی هرمتیک استفاده کرد سیستم های تبریدی است. در این سیستم ها نیاز به تجهیزاتی که بتواند توان متوسط رو به بالایی داشته باشد احساس می شود به همین خاطر است که اکثر پمپ بادهای اسکرو و پیستونی را به شکل نیمه باز طراحی کرده اند.

کمپرسور سمی هرمتیک چیست

مزایای استفاده از کمپرسور سمی هرمتیک

  1. یکی از مزایای استفاده از این کمپرسور  این است که این پمپ بادها از لحاظ حجمی فشاری بسیار کمی را اشغال می کنند و تمامی اجزای آن درون یک محفظه به صورت فشرده قرار گرفته اند.
  2. همانطور که اشاره شد، اگر قطعه ای از کمپرسور سمی هرمتیک بسته شود، به راحتی می توان آن را تعویض کرد و دیگر نیازی به باز کردن سایر قطعات نیست.
  3. مبرد در کمپرسور سمی هرمتیک نشتی نمی دهد اما در پمپ بادهای نیمه بسته امکان نشتی به دلیل پیچ ها وجود دارد.
  4. حرکت روغن در پمپ باد سمی هرمتیک به گونه ای است که با پمپ روغن انجام می شود .
  5. با توجه به ظرفیت و توان بالای کمپرسور سمی هرمتیک از این دستگاه در سردخانه ها یخچال های فروشگاهی و… استفاده می شود. کمپرسور باد هرمتیک توان کمتری نسبت به نوع سمی هرمتیک دارد و می توان از آن در کولرهای گازی و یخچال ها و… استفاده کرد.
  6. با توجه به توان و ظرفیت بالای کمپرسور سمی هرمتیک قیمت این پمپ باد بالاتر از کمپرسور هرمتیک است اما باز هم قیمت ها با توجه به ظرفیت مخزن و برندهای مختلف و… متفاوت است.
  7. این کمپرسور  دارای طول عمر بالایی بوده و معمولا بین 4 تا 10 سال عمر می کند.

نتیجه گیری

کمپرسور سمی هرمتیک جزو پمپ بادهایی است که در سیستم های تبریدی مانند سردخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. طول عمر این پمپ باد بالا بوده و نیاز به پمپ روغن برای انجام کار دارند. نشتی در این کمپرسور وجود ندارد و بر خلاف سایر پمپ بادها با خراب شدن قطعات، امکان باز کردن و تعمیر آن نیز وجود دارد. برای خرید کمپرسور سمی هرمتیک می توانید با مشاوران و متخصصان مجموعه روتوپارس تماس بگیرید.

سوالات متداول خرید کمپرسور تبرید سمی هرمتیک

  1. کمپرسور تبرید سمی هرمتیک چیست؟
    کمپرسور تبرید سمی هرمتیک یک نوع کمپرسور هست که در سیستم‌های تبرید استفاده می‌شود. این کمپرسور‌ها دارای محفظه‌ای هستند که درون آنها یک موتور قرار دارد که با استفاده از برق، گاز را فشرده می‌کند و انرژی لازم برای ایجاد جریان تبرید را فراهم می‌کند.
  2. چگونه کمپرسور تبرید سمی هرمتیک کار می‌کند؟
    کمپرسور تبرید سمی هرمتیک دارای یک محفظه کوچک است که درون آن یک موتور قرار دارد. در هنگام کارکرد، موتور گاز را جذب کرده و آن را فشرده می‌کند. با فشرده شدن گاز، دمای آن افزایش می‌یابد و بعد از آن، گاز فشرده‌شده به سیستم تبرید منتقل می‌شود. در سیستم تبرید، گاز فشرده‌شده دمای بالایی دارد و با عبور از یک شیر تحت فشار، به یک مبدل حرارتی منتقل می‌شود. در مبدل حرارتی، گاز گرم، حرارت خود را به محیط اطراف منتقل کرده و سرانجام به شکل گازی با دمای پایین‌تر به کمپرسور برمی‌گردد.
  3. کمپرسور سمی هرمتیک چه مزایایی دارد؟
    کمپرسور تبرید سمی هرمتیک دارای مزایایی مانند ابعاد کوچک، وزن سبک، کارکرد صامت و بازدهی بالا است. همچنین، نیاز به تعمیرات کمتری دارد و قابلیت حرکت در زوایای مختلف را دارا می‌باشد.
روتوپارس