کمپرسور باد سایلنت

فیلترها

چرا انتخاب کمپرسور باد سایلنت نسبت به کمپرسورباد معمولی با توجه به قیمت بالای آن توجیه اقتصادی دارد؟ کمپرسور های باد سایلنت چه ویژگی هایی دارد که خرید آن را توجیه اقتصادی میکند!؟

خرید کمپرسور باد سایلنت

پیشرفت علم پنوماتیکی، انقلابی را در ابزار آلات موجود در صنعت به وجود آورد. این ابزار آلات ویژگی هایی از جمله انرژی کمتر، آسان بودن، خطر کمتر و نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری را دارند و با پیشرفت فناوری باعث شد از ابزار های پنوماتیکی در صنایع حساس و کوچک مانند پزشکی نیز استفاده شود.

انرژی ابزارآلات پنوماتیکی توسط کمپرسورها تامین می شود. کمپرسورها در انواع مختلفی تولید می شوند اما مبنای کارکرد همه  کمپرسوها یکی است. یعنی قسمت هواساز کمپرسور، با استفاده از انرژی مکانیکی دریافتی از الکتروموتور، هوا را به داخل خود مکش می کند و آن را داخل محفظه ای حبس می کند و با کاهش حجم محفظه، هوا را فشرده و دمای آن را افزایش می دهد.

در ادامه هوای فشرده شده را در مخزن ذخیره می کند و از آن برای مقاصد مختلف استفاده می شود. در میان انواع کمپرسورها، کمپرسورهای پیستونی و کمپرسور های اسکرو بیشترین مصرف را در صنعت دارند و این کمپرسور ها در دو نوع کمپرسور های روغنی و کمپرسور های بدون روغنی تولید می شوند. اما کمپرسورهای پیستونی بدون روغن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و از کمپرسورهای اسکرو بدون روغن در صنایع و موارد خاص استفاده می شود.

کمپرسور باد سایلنت چیست ؟

کمپرسور باد سایلنت همان کمپرسور بدون روغن است. این تعریف دو ویژگی مهم یعنی بدون روغن و بی صدا بودن این کمپرسورها را مشخص می کند. همان طور که می دانید صدای زیاد، تاثییرات مضری به همراه خود دارد که بالاترین آن تهدید سلامت کارکنان است. همچنین وجود روغن در خروجی هوای فشرده در برخی صنایع مانند پزشکی و غذایی، مشکلاتی را به وجود می آورد. به همین علت از کمپرسور باد سایلنت برای رفع این مشکلات استفاده می شود.

بیشترین استفاده از کمپرسورهای سایلنت در صنایع پزشکی و غذایی است. این استفاده بیشتر به دلیل عدم وجود روغن در خروجی هوای این کمپرسورها می باشد. اما ویژگی بی صدا بودن این کمپرسورها، باعث محبوبیت آن در صنعت شده است به طوریکه در مشاغل خانگی نیز از آن استفاده می شود.

کاربد کمپرسور باد سایلنت

کمپرسور باد سایلنت (Silent Air Compressor) در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ادامه تعدادی از کاربردهای این نوع کمپرسورها آمده است:

  1. پمپاژ باد لاستیک‌ها (مثلاً در ایستگاه‌های سرویس خودرو)
  2. استفاده در ابزارهای هواگاز مانند ابزارهای بادکن، حفاری، مته زنی، و …
  3. سیستم‌های انتقال مواد خوراکی یا دارویی که نیاز به هوا دارند
  4. استفاده در سیستم‌های تهویه هوا و کنترل دما
  5. تامین هوای فشرده برای تست و اندازه‌گیری‌های مختلف در آزمایشگاه‌ها و صنایع
  6. استفاده در صنعت نقاشی و رنگ‌آمیزی
  7. تولید هوای فشرده برای استفاده در صنایع داروسازی
  8. تزریق هوای فشرده در فرایندهای تولید مواد شیمیایی
  9. استفاده در دستگاه‌های تمیز کردن و شست‌وشوی سطوح
  10. استفاده در سیستم‌های کنترل و ابزارهای اتوماتیک

کاربردهای کمپرسور باد سایلنت

تفاوت کمپرسور بیصدا با کمپرسور با صدا

از روغن کاری در ماشین ها و تجهیزات صنعتی به منظور رسیدن به اهداف مشخصی استفاده می شود. اما روغن کاری در کمپرسورها به منظور ماندگاری بهتر، کاهش اصطکاک و دوری از خرابی قطعات صورت می گیرد. همین روغن کاری، تفاوت اصلی میان کمپرسور بدون روغن و کمپرسور روغنی را ایجاد می کند.

با توجه به ساعت کارکرد کمپرسورهای معمولی، روغن به مخزن آن ها تزریق میشود و اجزای متحرک کمپرسور روغن کاری می شود. در حالی که عملیات روغنی کار در کمپرسور های بدون روغنی تنها یکبار آن هم در هنگام تولید صورت می گیرد و اجزای داخلی آن توسط مواد شیمیایی و آلیاژ های مستحکم و مقاوم در برابر اصطکاک مورد پوشش قرار می گیرند.این پوشش برای طول عمر کمپرسورها کافی می باشد و دیگر نیازی به روغن کاری مجدد ندارند ولی ممکن است طول عمر کمپرسور را کاهش دهد.

 

نحوه کارکرد کمپرسور باد سایلنت

امروزه استفاده از کمپرسورهای بیصدا به علت داشتن دو ویژگی بی صدا بودن و عدم وجود روغن، افزایش یافته است. همان طور که در بالا اشاره شد، کمپرسورهای بدون صدا پیستونی محبوبیت بیشتری در صنعت نسبت به دیگر نوع کمپرسورهای بیصدا دارند که این محبوبیت به علت استفاده از این کمپرسور ها در صنایع کوچک و مشاغل خانگی حاصل شده است.

نحوه کارکرد کمپرسور باد بیصدا پیستونی همانند کمپرسورهای معمولی پیستونی می باشد و عملیات فشرده سازی هوا در هر  دو آن ها یکی است. با این تفاوت که درکمپرسور های سایلنت از چند الکتروموتور القایی بی صدا استفاده شده می شود تا هوای ورودی بین آن ها تقسیم شود. در نتیجه صدای کمتری تولید می شود.

کمپرسورهای سایلنت همانند کمپرسورهای معمولی، تک مرحله و دو مرحله می باشد. این کمپرسورها در دو نوع بدون روغن و پمپ باد یخچالی تولید می شوند که در ادامه به آنها پرداخته می شود.

کمپرسور باد سایلنت یخچال

کمپرسور های باد سایلنت یخچالی ویژگی بیصدا بودن را دارند اما قطعات آن به روغن کاری نیاز دارند. این کمپرسورها با کمک موتورهای کولر گازی عمل می کنند و مخزن آن ها از ورق 3 میل درست شده است. کمپرسور های باد سایلنت یخچالی کاربرد های زیادی دارند از جمله:

  1. – جک های بادی در سایز های کوچک و بزرگ
  2. – نظافت و تمیز کاری انواع خودروها
  3. – جک های باز کن درب های پارکینگ ها
  4. – تجهیزات شهربازی
  5. – استفاده در صنایع  شیرینگ
  6. – اتوماسیتون صنعتی
  7. – استفاده در مکانیکی ها
  8. – بادگیری لوازم خانگی نظیر جاروبرقی
  9. – استفاده در دستگاهای هیدرولیک و پنوماتیک

کمپرسور باد سایلنت بدون روغن

کمپرسور باد سایلنت بدون روغن بر خلاف کمپرسور باد سایلنت یخچال هر دو ویژگی بدون صدا و بدون روغن را دارد. این کمپرسورها مصرف انرژی کمتری دارند و هزینه های نگهداری آن پایین است. همچنین کیفیت هوای بالاتری نسبت به سایر کمپرسورها دارند. به همین علت در صنایع پزشکی و بسته بندی بیشتر مورد استقاده قرار می گیرند. در ادامه ویژگی این کمپرسور را مورد بررسی قرار می دهیم.

مزایا و کاربرد کمپرسور باد سایلنت

مزایای کمپرسور باد سایلنت

همان طور که گفتیم شاخص ترین ویژگی کمپرسورباد سایلنت ، عدم نیاز به روغن کاری مجدد و بی صدا بودن آن است. اما کمپرسور هوا بیصدا ویژگی های دیگری دارد از جمله:

همان طور که می دانیم قیمت کمپرسور باد بیصدا نسبت به سایر کمپرسورها بالاتر است اما ویژگی های کمپرسور باد بیصدا باعث شده تا در طولانی مدت، خرید آن صرفه اقتصادی به همراه  داشته باشد. همچنین صدای پایین این کمپرسورها باعث شده تا بیشترین استفاده را در کارگاه های کوچک و مشاغل خانگی داشته باشد.

کاربرد کمپرسور هوا سایلنت

همان طور که گفتیم بیشترین کاربرد کمپرسور باد سایلنت در صنایع پزشکی و غذایی است. اما با توجه به رشد مشاغل خانگی و کارگاهای کوچک و عدم استفاده از کمپرسور های معمولی به علت صدای زیاد آن باعث شده تا استفاده از کمپرسورهای باد سایلنت در این گروه شغلی نیز افزایش یابد. اما این همه کاربرد کمپرسور های باد سایلنت نیست!

از این کمپرسورها در جواهر سازیها، برای کارهای منگه زدن و میخ کوب و امثال این کاربرد ها،در صنایع آرایشی و بهداشتی، در غواصی و ورکشاب های آموزشی نیز استفاده می شوند.

کمپرسور باد بیصدا در برخی صنایع نیز مورد استفاده قرار می گیرد از جمله : استفاده آن در صنایع شیمیایی  باعث شده تا فرآیند مواد بهتر، پسماند آن کمتر و خلوص بیشتری داشته باشد یا در صنایع نساجی استفاده از کمپرسور باد سایلنت باعث شده تا بهره وری و کیفیت محصلات خروجی افزایش یابد.

انواع کمپرسور های بیصدا بر حسب ظرفیت

کمپرسورهای بدون صدا را میتوان بر حسب ظرفیت آن ها به سه دسته زیر تقسیم کرد:

ردیف
نوع کمپرسور بدون صدا
ظرفیت
کاربرد
1
کمپرسور بیصدا خانگی
10-30 لیتر
برای مصارف خانگی از جمله بادکردن لاستیک ماشین، باد کردن اسباب بازی های بادی و..
2
کمپرسور بیصدا ساختمانی
40-150 لیتر
برای رنک کردن وسایل، تعمیر جاده ها ،آپاراتی،تعمیرات مبلمان و...
3
کمپرسور بیصدا صنعتی
150 لیتر به بالا
صنایع سنگین، ماشین آلات نفتی و صنایع پتروشیمی

انواع کمپرسور سایلنت

نکات مربوط به کمپرسور باد بیصدا

  1. – دو عامل مهم: قدرت کمپرسور و سازنده کمپرسور بر روی قیمت کمپرسور سایلنت تاثیر میگذارد.
  2. – استفاده از موتورهای بیشتر در کمپرسور سایلنت باعث شده تا هوا میان موتورها تقسیم شود. این کار باعث می شود کیفیت هوای خروجی کمپرسور افزایش یابد.
  3. – در این کمپرسورها، معمولاً به ازای هر 25 لیتر گنجایش یک موتور در نظر گرفته می شود.
  4. – بهترین حالت استفاده از دستگاه که باعث افزایش طول عمر و راندمان دستگاه می شود، به این صورت است که به ازای نیم ساعت کارکرد موتور، 10 دقیقه موتور خاموش باشد.
  5. – زمانیکه موتور کمپرسور بیش از مدت زمان گفته شده کار کند، موتور بیش از حد داغ شده و رله اورلود حرارتی برق دستگاه را قطع می کند. به طور استاندارد، مدت زمان قطعی 30 دقیقه می باشد.
  6. – قطعه مشترک بین تمام کمپرسورها، فیلتر هوامی باشد که بعد از مدت زمان مشخص کارکرد کمپرسور کثیف شده و آن را باید تعویض کرد.
  7. – از دیگر عواملی که بر روی قیمت کمپرسور سایلنت تاثیر میگذارد می توان به گنجایش مخزن، فشارقابل تحمل دستگاه، میزان نویز (صدای خروجی کمتر از 40-60 دسی بل) و نوع سیم پیچ موتور اشاره کرد.
  8. – کمپرسور های بیصدا با دو نوع سیم پیچ در بازار موجود می باشد. سیم پیچ آلومینیومی که قدرت کم و کیفیت پایین دارند و سیم پیچ مسی که قدرت بیشتر و طول عمر بالاتری دارند.
  9. – وزن کمپرسور باد بیصدا نسبت به کمپرسورهای معمولی کمتر است اما قدرت و توان تولید هوا در هر دو کمپرسورها یکی است.
  10. – برای مشاوره فنی و خرید کمپرسور سایلنت و اطلاع از قیمت کمپرسور سایلنت با مشاوران ما تماس بگیرین.

سوالات متداول کمپرسور باد سایلنت

چه فاکتور هایی بر قیمت پمپ بادبی صدا موثر است؟
ظزفیت مخزن کمپرسور هوا از عوامل تاثیر گذار بر قیمت کمپرسور می باشد بطوریکه هر چه مخرن بزرگ تر باشد پمپ باد قیمت بیشتری دارد؛ هم چنین شرکت تولید کننده بر قیمت آن موثر میباشد ،برند های مطرح قیمت بیشتری دارند.

کمپرسور هوا بی صدا مناسب چه کسانی است ؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که صدای بلند آزارتان می دهد و اگر نجاری خونگی هستید و یا پزشک خرید این نوع کمپرسور باد سایلنت گزینه خوبی برای شماست و کمپرسور باد بی صدا در زمان کارکرد صدای خیلی کمی تولید می کند

قبل از خرید کمپرسور باد بی صدا به چه نکته هایی توجه نماییم ؟
گنجایش دستگاه :گنجاش دستگاه را باتوجه به نیاز خود تعیین کنید اگر ظزفیت از مقدار مورد نیاز شما کمتز باشد کار کردن سخت تر میگردد  اما اگر بیشتر باشد باعث هدر رفتن پولتان میگردد؛ فشار قابل تحمل دستگاه:اگر کمپرسور هوا فشاری،فشار کمتری نسبت به نیاز ابزار تولید کند باعث خراب شدن آن میگردد. اگر هم بیشتر از فشار قابل تحمی وسیله تون باشد باعث باعث به وجود آمدن مشکلات دیگر و افزایش استهلاک میگردد.
میزان نویز:میزان صدای خروجی بر حسب دسی بل مشخص میگردد که کمپرسور با صدای خروجی 40 تا 60 دسی بل جز کمپرسور های کم صدا بوده است. ساختار دستگاه :کمپرسور باد بی صدا شامل دو نوع بوده که نوع یخچالی آن به روغن کاری و مراقبت نیاز دارد اما نوع بدون روغن آن (اویل فری )هزینه نگهداری کمتری دارد .

انواع کمپرسور باد بی صدا کدام است؟
این کمپرسور ها هم مناسب خانه و هم کار های صنعتی است که به سه دسته کمپرسور های بیصدا شخصی یا خانگی، کمپرسور های بی صدا ساختمانی و کمپرسور های بی صدا صنعتی تقسیم می شوند.

مزایای کمپرسور باد بیصدا چیست ؟
از مزایای کمپرسورهای سایلنت می‌توان به مواردی همچون بدون روغن بودن کمپرسور، هزینه کمتر، صدا و نویز کمتر، عمر طولانی و تعمیر آسان، قابلیت شخصی سازی، کیفیت هوای خروجی و امنیت بیشتر اشاره کرد.

چرا کاهش صدای محیط کار اهمیت دارد ؟
صدای محیط کار اهمیت زیادی دارد زیرا  صدای زیاد در طولانی مدت باعث آسیب زدن به حلزون گوش میگردد؛ باید توجه داشته باشید که صدای زیاد بر کیفیت کارکنان موثر است و باعث کاهش راندمان و کیفیت کاری میگردد؛ صدای زیاد نه تنها به گوش آسیب می رسااند باعث سردرد ،افزایش فشار خون و همچنین بی خوابی میگردد.

روتوپارس